Νέα

Αρχείο Δημητρίου Σωτηρόπουλου
Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017
Thumbnail Λαμβάνοντας αυτό το εξαιρετικό αρχείο από τον κ.Δημήτριο Σωτηρόπουλο με θαυμάσιες οικογενειακές φωτογραφίες που ξεκινούν το ταξίδι του χρόνου από τον προπάππου του Αθανάσιο, την προγιαγιά του...

Συλλογή Χωριού

Διαφημίσεις

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λογκανίκου και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Μουσικοχορευτική εκδήλωση «Λογκανικιώτικο Χοροστάσι στον Προφήτη Ηλία».


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, στις 9:00μμ, μετά το πέρας της εσπερινής εκκλησιαστικής ακολουθίας για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, στην πλατεία της κοινότητας Λογκανίκου και στο προαύλιο χώρο του ενοριακού ναού.


Η μουσικοχορευτική παράσταση θα πραγματοποιηθεί από τα τμήματα χορού και μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου. Το κύριο θέμα της παράσταση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από την Πελοπόννησο, την Θράκη, την Ήπειρο και την Κρήτη και επίσης θα παρουσιασθεί και δρώμενο αφιερωμένο στη μητέρα.

Το συνολικό πρόγραμμα για τον μήνα Ιούλιο του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Σπάρτης μπορείται να το δείτε εδώ.

Λογκανίκος 14-7-2016

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού
Συλλόγου Λογκανίκου

Νικόλαος Ανεμοδουριώτης