Συλλογή Χωριού

Ο καιρός

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος

Την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Λογκανίκου συνδιοργάνωσε με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης την παράσταση του Καραγκιόζη του ελληνικού Θεάτρου Σκιών από τον θίασο Ηλία Καρελλά με τίτλο :«Οι τρεις απίθανοι μαθητές» και «Ο γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου».

παράσταση του Καραγκιόζη

παράσταση του Καραγκιόζη


Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Λογκανίκου και ενθουσίασε τόσο τους μικρούς φίλους του Καραγκιόζη όσο και τους γονείς και τους παππούδες των παιδιών. Εκτός από τα δύο θεατρικά δρώμενα η παράσταση περιλάμβανε και μια θεματική ενότητα για την ιστορία και την προέλευση του Καραγκιόζη και άλλη μια στην οποία συμμετείχαν και τα παιδιά με παιχνίδια αλλά και αναλαμβάνοντας το ρόλο του «Καραγκιοζοπαίχτη».

παράσταση του Καραγκιόζη
Η συμμετοχή των παιδιών και των κατοίκων της περιοχής στην τρίτη και τελευταία αυτή εκδήλωση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λογκανίκου για την θερινή περίοδο, ήταν μεγάλη, ενώ συμμετοχή παιδιών υπήρχε και από τις γειτονικές κοινότητες της περιοχής (Άγιο Κωνσταντίνο, Αγόριανη).

παράσταση του Καραγκιόζη
Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογκανίκου θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στα παιδιά, τους γονείς και το υπόλοιπο κοινό που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

παράσταση του Καραγκιόζη

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λογκανίκου

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.