Συλλογή Χωριού

Ο καιρός

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 356 guests και κανένα μέλος

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λογκανίκου το Σαββάτο 27 Ιανουαρίου 2018 διοργάνωσε την 3η Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Καλωσορίζοντας το νέο έτος στον Λογκανίκο και τον Βόρειο Ταΰγετο» .

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Λογκανίκου γέμισε από τους κατοίκους της κοινότητας και των γειτονικών χωριών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου. Επίσης για την προσφορά τους στον Σύλλογο και την Κοινότητα Λογκανίκου τιμήθηκαν με το τίτλο του επίτιμου μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογκανίκου, ο επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Χρ. Παναγιωτόπουλος καθώς και ο κ. Πάνος Ηλ. Δημάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογκανίκου θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους κατοίκους της περιοχής που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς παρά την κούραση της ελαιοκομικής περιόδου και την δύσκολη οικονομική περίοδο στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σχολική Επιτροπή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης, στην Αθλητική Ένωση Λογκανίκου, στο Σύλλογο Λογκανικιωτών Σπάρτης «Η ΒΕΛΕΜΙΝΑ» και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Βεργαδαίικων και της Αγόριανης για την βοήθειά τους. Τέλος θερμές ευχαριστίες οφείλονται στους Λογκανικιώτες και τους «Βορειοδημότες» που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον Λογκανίκο, στην Σπάρτη και την Τρίπολη για τα πλούσια δώρα που πρόσφεραν και την μεγάλη τους βοήθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθ. Δαβάκης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σπάρτης κ. Ευάγγελος Νικολακάκης, Θέμης Πατσιλίβας Χρ. Πλειώτας και Β. Σκρουμπέλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κώνστα και ο κ. Γ. Βλάχος, ο πρώην Δήμαρχος Πελλάνας κ. Δημήτριος Γομάτος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λογκανίκου κ. Γ. Μάρκος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαλυμπέρης
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο με υγεία το 2018.

Ο Πρόεδρος
του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογκανίκου

Νικόλαος Ανεμοδουριώτης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.