Συλλογή Χωριού

Ο καιρός

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 47 guests και κανένα μέλος

Όταν φτάνεις επιτέλους στο τέλος ενός στόχου και κοιτάς πίσω μόνο τότε συνειδητοποιείς την συνολική σου πορεία και τους ανθρώπους που την επηρέασαν. Σε αυτούς θέλουμε να αναφερθούμε σε αυτές τις λίγες γραμμές και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την σημαντική βοήθεια που μας πρόσφεραν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν, στα διάφορα στάδια αυτής της πορείας.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Αθανάσιο Πανταζόπουλο,δάσκαλο στο επάγγελμα,του οποίου η προσφορά υπήρξε ανεκτίμητη για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.Η σύνταξη άρθρων που αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής του χωριού και η παράθεση αρκετών φωτογραφιών υπήρξε ουσιαστική για την κατασκευή αυτού του χώρου. Κινητήρια δύναμη για αυτή την αξιόλογη προσπάθειά του και για το χρόνο που αφιέρωσε προκειμένου να συλλέξει αυτό το πολύτιμο υλικό,υπήρξε αναμφισβήτητα η αγάπη του για αυτό το μικρό αλλά συνάμα πανέμορφο χωριό.

Ακόμη τον κ. Παναγιωτόπουλο Γεώργιο του Γεωργίου για την πλούσια συλλογή φωτογραφιών από διάφορες πηγές και τις ιδέες του για την υλοποίηση αυτού του ιστοχώρου καθώς και τους ανώνυμους Λογκανικιώτες του ιστού για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει διάσπαρτα, σε πολλά σημεία, στο διαδίκτυο. Η ποιότητα δε των περισσοτέρων είναι εξαιρετική.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λεωνίδα Σουχλέρη,τον αρχαιολόγο του χωριού μας,για την ανεύρεση μιας πλούσιας βιβλιογραφίας στην οποία μπορεί να ανατρέξει κανείς και να πληροφορηθεί για την ιστορία,τις παραδόσεις και τη σύγχρονη πραγματικότητα του Λογκανίκου καθώς επίσης και για τα πολύ ωραία άρθρα του.Η ανάρτιση της βιβλιογραφίας στο διαδίκτυο υπήρξε για εμάς πολύ χρήσιμη.

Επιπροσθέτως ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Μάρκο του Γεωργίου για τις φωτογραφίες απο την επίσκεψή του στο Κάστρο και τον Νικόλαο Μπόγρη του Παναγιώτη για τις φωτογραφίες του χειμώνα του 2011 και για τα Βεργαδέϊκα. Η προθυμία τους να μοιραστούν μαζί μας τις φωτογραφίες ήταν πολύ ευχάριστη.

Στην συνέχεια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα χαρακτηριστικά αρχεία του κ. Γιάννη Ζαχαρόπουλου, του κ. Δημήτριου Φατούρου του κ. Γιάννη Μουστάκη, του κ. Παναγιώτη Χριστόπουλου, του κ. Παναγιώτη Παπαδόγιαννη, του κ. Γεώργιου Α. Μακρή,του κ. Κωνσταντίνου Λουριδά, του κ. Ιωάννη Κουντάνη, του κ. Γεωργίου Η.Ν. Μάρκου, της κας. Μαργαρίτας Περιβολιώτη, της Οικογένειας Δημάκη, της κας Δήμητρας Χαλούλου-Μουστάκη, του κ. Παναγιώτη Μάρκου του Ηλία, του κ. Θεόφιλου Σωτηρόπουλου και του κ. Δημητρίου Σωτηρόπουλου, όπου οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτή την σπουδαία χειρονομία τους!

Ακολούθως τον κ. Πολυζώη Μπουζιάννη, τον σημερινό δάσκαλο του χωριού μας, για τα αρχεία του Δημοτικού Σχολείου αλλά και για το αρχείου του χειμώνα 2006.

Τον κ.Χρήστο Θεοδωρακόπουλο για τα άρθρα που μας έχει αποστείλει αλλά και για όλη την προσπάθεια που κάνει για την ανάδειξη του χωριού μας.

Την κ.Ντίνα Μπρόγρη για τις δύο υπέροχες φωτογραφίες από τον ποταμό Κοτιτσάνη. 

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον κ.Γεώργιο Ιατρού για τα υπέροχα άρθρα που μας στέλνει από την μακρινή Βοστώνη της Αμερικής αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο για την συγγραφή τους.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.